Tel. nr.

+45 75 56 59 40

E-mail

Leif@pservice.dk

Address
Adresse

Fovsletvej 5 DK-6000 Kolding

Vores serviceydelser

Altid en professional handel

Services

En af Skandinaviens største emballagevirksomheder i Europa, A&R Packaging, havde brug for internt at flytte to Heidelberg XL 106 14- og 15-farvetrykmaskine fra Schweiz til henholdsvis Sverige og Kroatien. En opgave som fint passer ind i Press Trading’s koncept.

Services

Senere skulle vi flytte en KBA 142 XL-trykmaskine til Polen. En opgave som fyldte 12 lastbiler. For at kunne løse den slags opgaver har Press Trading/denmark udviklet deres egen 16-ton Gantry, som er en fjernstyret mobilkran til at af- og påmontere trykværker.

Hos Press Trading/denmark har vi vores egen lastbil og trailer som kan bære en max vægt på 36 tons. Det gør os fleksible og gør vores priser for flytning og levering af varer til vores kunder meget mere konkurrencedygtige.

Vi er meget alsidige og omstillingsparate.

I kraft af vores kompetencer på at fragte, forsikre, nedtage og opsætte, renovere, teste m.m. har Press Trading/denmark også samarbejdsaftale med flere forskellige grafiske maskineleverandører indfør og udenfor Skandinaviske grænser

Vi er ekstremt omstillingsparate. Vi løber derhen, hvor markedet er. Det er ikke noget vi kan styre. Vi kan bare følge med…

Vi hos Press Trading/denmark er her til at hjælpe DIG

Mehdi driver elektronik reparationsværksted, hvor han reparere printkort og other elektriske komponenter på sit værksted og kundens adresse. På nogle af de ældre grafiske maskiner, kan det være svært at få fat i nye reservedele, og derfor nødvendigt at kunne reparere de gamle, og det er her hvor Mehdi træder til.

Mehdi’s knowledge and experience can be used in various industries which are electronic/electric and automation orientated. 

Mehdi er altid klar til nye udfordringer, uanset om det er en trykmaskine, printkort, KLM module eller en printkort til din bageovnen... Press Trading/denmark , er her for at hjælpe dig.

Our Services

Volodymyr (Vovka) er en mand med mange talenter. Han er meget dygtig maskinflytter og rigger. Med hans evner til at flytte, løfte, lande eller samle store eller tunge maskiner og læs, ikke kun inden for den grafiske industri, men også andre tunge maskiner og udstyr, kan vi sende ham på alle slags jobs hos Heidelberg, Müller Martini, KBA osv.

Hos Press Trading/denmark har vi vores egen lastbil og trailer som kan bære en max vægt på 36 tons. Forskellige kapacitets gaffeltrucks, 16-tons Gantry kran. Det gør os fleksible og gør vores priser for flytning og levering af varer til vores kunder meget mere konkurrencedygtige.

Uanset vægten og størrelsen eller placeringen af lasten, er det ikke en simpel operation. Operationen kræver en kombination af kreativ opfindsomhed, erhvervede færdigheder, viden og sans for detaljer. Hvis det ikke planlægges og udføres ordentligt, kan tingene gå galt, nogle gange meget galt.

Ring +45 75 56 59 40 idag.
Lad os tag en snak om mulighederne.

da_DKDA

Stay informed

Sign up to our weekly newsletter